Pisanje bloga za klijente VIP

Kako da blogovanjem dođete do novih poslovnih prilika za sebe i svoje klijente

   Pogledaj video

Kurs je namenjen ljudima koji žele da nauče ili usavrše veštinu pisanja bloga za potrebe klijenata. Pogodan je za početnike jer krećemo od osnova, ali i za one koji žele da dopune i strukturišu svoje znanje.

I na domaćem i na stranom tržištu očigledna je sve veća potražnja za kvalitetnim kreatorima sadržaja – firmama i pojedincima su potrebni blogovi kako bi se istakli na konkurentnom tržištu, a najčešće ili ne umeju, ili nemaju vremena sami da ih pišu. Prema tome, mesta ima i traže se pisci koji će adekvatno odgovoriti na te izazove.

Kako bi što više ljudi steklo kvalitetno i upotrebljivo znanje, na temelju treninga koje držimo uživo kreirale smo ovaj kurs. Sadrži 40 video lekcija i 8 propratnih materijala u .pdf formatu (zadaci za samostalno vežbanje i Vodič koji možete pogledati na linku na dnu ovog teksta).

TOKOM KURSA OBRADIĆEMO SLEDEĆE OBLASTI:

– Šta je uopšte poslovni blog i zbog čega je potreban vašim klijentima
– Kako da efektno istražite klijentove potrebe i samu nišu (tematiku)
– Različite vrste blog postova
– Proces pravljenja strukture teksta
– Tajne dobrog naslova, uvoda i završetka teksta
Efektno formatiranje tekstova za blog
– Pronalaženje pravih ilustracija
– Šta znači “optimizacija za Google” i kako da je izvedete u tekstu
– Kako da pronađete klijente i razvijete samostalnu karijeru

Znanje stečeno na kursu moći ćete da primenite i na domaćem i na stranim tržištima. Upravo iz tog razloga smo koristile i pojedine primere koji su na engleskom jeziku.

DINAMIKA ZAJEDNIČKOG UČENJA

INDIVIDUAL VIP kurs podrazumeva da radite sopstvenim tempom, uz dodatnu podršku u vidu 3 Skype konsultacije “jedan na jedan” u trajanju od po 45 minuta, prilagođene vašim ličnim potrebama i nedoumicama. Sve lekcije i dodatni materijali su vam dostupni odmah nakon kupovine. Možete ih sve pogledati i odmah, ali u Vodiču ćete naći preporučenu dinamiku rada.

Vreme za Skype konsultacije ćemo dogovoriti mejlom. Možete ih iskoristiti bilo kad tokom dva meseca od trenutka kupovine kursa, ali naša preporuka je da to učinite tokom prve, treće i šeste nedelje.

Tokom ta dva meseca od nas ćete dobiti pismeni feedback na dva teksta koja napišete. U tom periodu su vam dostupni i sve lekcije i dodatni materijali, a našu podršku mejlom u vezi sa gradivom možete očekivati još dodatna 4 meseca nakon završetka kursa. Pored lekcija i mejlova, kao način podrške polaznicima koristimo i zatvorenu Facebook grupu. Sve informacije i detalje ćete dobiti u mejlu koji ćemo vam poslati odmah nakon kupovine kursa.

Polaznici VIP kursa koji budu uradili sve zadatke (razrada teme u skladu sa klijentovim potrebama, 2 teksta, 3 Skype konsultacije) će, pored ovoga, dobiti i digitalni wwwrite.rs bedž, koji mogu da stave na svoje sajtove kao potvrdu da su završili kurs uz pokazan visok nivo znanja i razumevanja.

DA SUMIRAMO

Kurs Pisanje bloga za klijente INDIVIDUAL VIP podrazumeva:

– Radite sopstvenim tempom uz našu podršku
– 40 video lekcija
– 8 .pdf dokumenata sa dodatnim materijalima
– 3 video poziva “jedan na jedan” tokom trajanja kursa (2 meseca)
– Podršku mejlom tokom 6 meseci
– Neograničen pristup zatvorenoj FB grupi za podršku
Detaljan pismeni feedback na dva teksta
– wwwrite.rs bedž*

Za pohađanje kursa, pored opšteg znanja rada na računaru i poznavanja interneta, potrebno je i makar osnovno poznavanje Google Drive (za tekstove koje ćete nam poslati – ako vam je potrebno uputstvo možete pogledati link koji se nalazi u Vodiču), kao i korišćenje servisa Skype (putem kojeg će se održavati konsultacije). Za konsultacije je potrebno da imate slušalice i mikrofon.

VODIČ ZA UČENJE možete da pogledate na ovom linku: Vodič VIP

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA I ODGOVORI NA NJIH.

Ukoliko niste iz Srbije a želite da kupite ovaj kurs, omogućeno je plaćanje putem PayPal. Za informacije o tome molimo vas da nas kontaktirate na mejl [email protected].

NAPOMENA: Molimo vas da se prilikom kupovine kursa registrujete putem mejla koji planirate da koristite za komunikaciju sa nama, da ne bi došlo do nepotrebnih zastoja i komplikacija.


CENA KURSA: 17.900 RS

Kupovina kursa se vrši platnim karticama tako da će cena kursa biti obračunata u valuti koju Vi koristite (oko 150 eur / 177 USD)


Kreni odmah!



Predavači


Jelena i Aleksandra
Jelena i Aleksandra

Jelena Radovanović i Aleksandra Petrovski zajedno imaju više od 25 godina iskustva u radu sa klijentima, prosveti, online i offline medijima. Javnosti su poznate kao autorke blogova mozeiovako.com i alex5rovski.com, predavači na konferencijama vezanim za marketing na Internetu i nove medije, i kao osnivači Centra za kreatore web sadržaja wwwrite.rs u okviru kojeg, online i offline, pomažu web piscima da skrate svoj put do uspešne karijere.


Sadržaj kursa



Kreni odmah!